The story of two Dutch Reformed Churches

What is the difference between the old Pretoria-West Dutch Reformed Church and PE-Central Dutch Reformed Church.

For the answer go to my FB Page Koninkryksnuus – Kingdom News (Welcome to “like” the page)

This is part of a very urgent information sharing from the webpage of  http://www.egeiroministry.org/ Please visit their webpage for more.

 

4 responses to “The story of two Dutch Reformed Churches

  1. Chris, ek is dom, as ek op die FB link druk verwys dit na hierdie bladsy, wanneer ek hierop druk verwys dit na FB. Wat moet ek reg doen?
    Groete
    Mike

  2. Johan Bloemhof

    Die enigste hoop is dat elke gemeente as hooftaak ‘n Sendingaksie sal loods en die Evangelie verkonding volgens Hand 1.8. Ons moet onthou dat God het ons gered om ons weer terug in die wêreld te stuur met ‘n boodskap van Hoop en redding vir die wêreld deur die Evangelie steeds verder te vesprei. Ons moet kerk van Christus wees wie beveel “Soos die Vader My gestuur het SO stuur ek julle ook” Ophou net praat maar bid en doen.