2.Koninkryksfokus Internet-evangelisasie: Ons Platform..

Die Platforms wat ons gebruik..

Die Projek maak eerstens gebruik van ons bestaande Blog: Koninkryksfokus (wat alreeds 32,034 ‘Hits’ of ‘Besoeke’ ontvang het.)

Ons gebruik ook verskeie Facebook Blaaie:

Die Facebook-blaaie is spesiaal vir die doel geskep om ons Internet-evangelisasie Projek verder te voer.  Elke blad het reeds ‘n gevestigde aantal lede of persone wat op die Blaaie geregistreer het deur daar te “join” of dit te “like”.

Hoe om self as medewerker daarop te registreer…

Klik op “Die Facebook-BLAAIE wat ons gebruik” … en Registreer op een (of meer) daarvan deur… op die Naam te Klik en wanneer dit oopmaak, daar op die “Like” of “Join” Knoppie te klik (L.W. Klik ook daar op “follow” en kies “see first” sodat jy al die plasings kan sien – andersins stuur FB net lukraak dit na jou Nuus-kanaal)

Comments are closed.